چای ماسالا فله ای ریشه در هند دارد و فواید دارویی معجزه آسایی زیادی دارد. یک فنجان چای در روز برای حفظ سلامتی و دوری از انواع بیماری ها کافی است.
این چای ماسالا ترکیبی از مواد بسیاری از جمله زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است. اگرچه ممکن است نسخههای زیادی از این چای وجود داشته باشد اما مواد اولیه یکسان هستند. شما همیشه می توانید بر اساس اولویت خود اجزایی را اضافه یا حذف کنید.
چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است. چای با ادویه های معطر دم می شود که هر کدام فواید سلامتی بی شماری دارند. این چای ماسالا چندین فواید ناگفته دارد که نباید از دست داد.
برخی از ادویه های رایج عبارتند از زنجبیل، هل، دارچین، میخک و فلفل سیاه. اینها اغلب در آیورودا به عنوان درمان بسیاری از مشکلات گوارشی ذکر شده است.
چای ماسالا درست کردنش خیلی راحته. تنها کاری که باید انجام دهید این است:
مقداری میخک، هل و دارچین له شده را در یک کاسه بریزید. مقداری زنجبیل و فلفل اضافه کنید و همه این مواد را در آب بجوشانید.
ظرف را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه دم بکشد.
کمی شیر و شکر به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد. چای سیاه را به آن اضافه کنید. اکنون می توانید آن را در فنجان های چای بریزید و از فواید آن بهره مند شوید.
چای ماسالا ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. با شمارش کالری زیر 100، می توانید بدون هیچ نگرانی آن را داشته باشید و از مزایای فراوان آن لذت ببرید.
هنگامی که چای ماسالا بدون شیر یا شکر مصرف شود، 0% چربی دارد و بنابراین می توان آن را به افراد در تمام گروه های سنی توصیه کرد.
چای ماسالا همچنین به کاهش وزن کمک می کند. اگر به دنبال دریافت مقدار مناسب کالری در روز هستید، باید چای ماسالا را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. پر از طعم و مزه و با کمتر از صد کالری، مسیری عالی برای تناسب اندام است.