سرکه می تواند به کشتن پاتوژن ها از جمله باکتری ها کمک کند.
مردم به طور سنتی از سرکه برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن، درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش استفاده می کردند.
بقراط، پدر طب مدرن، بیش از 2000 سال پیش از سرکه برای تمیز کردن زخم ها استفاده می کرد.
سرکه همچنین یک نگهدارنده مواد غذایی است.
سرکه سیب خارجی از پرفروش ترین ها می باشد.
مطالعات نشان می دهد که باکتری هایی مانند E. coli را از رشد و فاسد شدن غذا جلوگیری می کند.
اگر به دنبال راهی طبیعی برای حفظ مواد غذایی خود هستید، سرکه سیب می تواند به شما کمک کند.
گزارشهای حکایتی همچنین حاکی از آن است که سرکه سیب رقیق شده میتواند به درمان آکنه کمک کند، اما به نظر نمیرسد که هیچ تحقیق قوی برای تأیید این موضوع وجود نداشته باشد.
تا به امروز، یکی از متقاعد کننده ترین کاربردهای سرکه کمک به درمان دیابت نوع 2 است.
دیابت نوع 2 با سطوح بالای قند خون ناشی از مقاومت به انسولین یا ناتوانی در تولید انسولین مشخص می شود.
با این حال، افراد بدون دیابت نیز می توانند از حفظ سطح قند خون خود در محدوده طبیعی سود ببرند، زیرا برخی از محققان معتقدند که سطح قند خون بالا عامل اصلی پیری و بیماری های مزمن مختلف است.
موثرترین و سالم ترین راه برای تنظیم سطح قند خون، اجتناب از کربوهیدرات های تصفیه شده و قند است، اما سرکه سیب نیز ممکن است اثر مفیدی داشته باشد.تحقیقات نشان می دهد که سرکه مزایای زیر را برای سطح قند خون و انسولین دارد.
یک مطالعه کوچک نشان می دهد که سرکه ممکن است حساسیت به انسولین را 19 تا 34 درصد در طول یک وعده غذایی پر کربوهیدرات بهبود بخشد و قند خون و پاسخ انسولین را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.