شیره سیب در بازار تهران به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گرفته شده است

آیا شیره سالم تر از عسل است؟
شیره ثروتمندتر هستنداز عسل در بسیاری از مواد معدنی و ویتامین ها، از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم و B.

همچنین حاوی آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به عسل است که خود سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و E است.

علاوه بر این شیره کالری کمتری نسبت به عسل دارد.

شیره سیب در بازار بسیار پرفروش می باشد.

آیا شیره برای افراد دیابتی مفید است؟
شیره به سرعت به گلوکز تجزیه نمی‌شود و این باعث می‌شود تا نسبت به سایر شیرین‌کننده‌ها برای افراد مبتلا به دیابت یا مقاومت به انسولین بی‌خطرتر باشد.

با این حال، از آنجایی که شیره سرشار از کربوهیدرات است، افراد مبتلا به دیابت باید آن را در حد اعتدال مصرف کنند.

در عوض، آنها ممکن است از استفاده از شیرین کننده های کم کالری مانند استویا یا اریتریتول سود ببرند.

آیا شیره را باید بعد از باز کردن در یخچال نگهداری کرد؟
به جز انواع بدون سولفور، شیره پس از باز کردن شیشه نیازی به نگهداری در یخچال ندارد.

آنها می توانند آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنند.

برای جلوگیری از تخمیر، فرد باید شیره بدون سولفور را در یخچال نگهداری کند.

چرا شیره هشدار سرب دارد؟
شیره بلک استرپ هشدار سرب داردسازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)زیرا فرآوری شیره به ندرت مستلزم استفاده از شعله مستقیم با زغال سنگ است که ممکن است حاوی مقدار زیادی ماده سوزاننده پتاس باشد.

خاکی که نیشکر در آن رشد می کند ممکن است حاوی سرب نیز باشد.

مصرف مقادیر زیاد سرب ممکن است منجر به مسمومیت با سرب ، سرطان و نقایص مادرزادی شود.

شیره حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به شکر تصفیه شده است. 

با این حال، در حالی که به نظر می رسد شیره نسخه کمی کم ضررتر از قند است، هنوز هم می تواند اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد.