قنادی از ماست محلی به جای خامه در کیک ها استفاده می کند

ماست به عنوان غذایی با تراکم پروبیوتیک بالا، یعنی غنی از تخمیرهایی که قادر به زنده ماندن و تولید مثل در دستگاه گوارش هستند، با فعالیت سم زدایی و ضد التهابی بر روی غشاهای مخاطی به سلامت ارگانیسم کمک می کند. روده، همچنین در بازسازی میکرو فلور باکتریایی آن شرکت می کند.

ماست محلی به عنوان یک شیر تخمیری، قدرت سیر کنندگی شیر و تمام مواد مغذی آن مانند پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی را حفظ می کند.

در این میان بدون شک کلسیم وجود دارد که برای سلامت استخوان ها و دندان ها، برای تحریک متابولیسم سلولی و تنظیم فشار خون ضروری است، و ویتامین B2 که برای تولید آنتی بادی ها، رشد بافت ها و تندرستی ضروری است. از ناخن و مو

همه این مواد مغذی نیز موضوع تعدادی از مطالعات بوده اند که به طور خاص به تأثیر ماست بر وضعیت مصرف کنندگان مسن تر آن می پردازند.

از آنجایی که افزایش سن با طیف وسیعی از کمبودهای تغذیه ای و عوارض سلامتی ناشی از سیستم ایمنی، اسکلتی- عضلانی، قلبی عروقی همراه است.

از نظر شناختی، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که این محصول می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در رژیم غذایی بزرگسالان به منظور پیری سالم و فعال داشته باشد.

در نهایت، ماست محلی کاربردهای متعددی از طبیعت آرایشی دارد و می تواند قهرمان دستور العمل های زیبایی فوق العاده شود.

به عنوان مثال، می تواند یک پایه عالی برای یک اسکراب لایه بردار صورت یا ماده اصلی ماسک های خانگی باشد که برای آبرسانی و روشن کردن پوست و همچنین تسکین قرمزی، تحریک و آفتاب سوختگی مفید است.

ماست محلی برای یک درمان مغذی مو ایده آل است، زیرا به نرمی و لطافت آنها در شرایط استرس یا خشکی کمک می کند.

علاوه بر این، برای ساختن پوشش خامه ای برای مراقبت از دست نیز مناسب است. با افزودن ساده چند قطره روغن زیتون یا بادام، آنها را واقعا نرم، سالم و صاف می کند.