نخستین کندو عسل که مجهز به سنسور کنترل شیرینی است

عسل بسیار خوب است، اما برای جلوگیری از از دست دادن خواص و ویژگی‌های ارگانولپتیکی، مهم است که اجازه ندهید بیش از حد پیر شود.

حداکثر نگهداری توصیه شده عسل گرفته شده از کندو عسل دو سال است. عسل یک محصول بسیار کالری با منشاء حیوانی است.

عسل با داشتن 300 کیلوکالری در هر 100 گرم محصول، که تقریباً به طور کامل از قندهای ساده به دست می آید، از نظر انرژی نمی توان آن را دست کم گرفت.

به دلیل قدرت شیرین کنندگی آن، بسیاری ترجیح می دهند از عسل به جای شکر دانه بندی شده ساکارز یا فروکتوز برای شیرین کردن دستور العمل ها و نوشیدنی ها استفاده کنند.

جدا از طعم ها، این انتخاب تنها با حفظ همان سهم می تواند مفید باشد، زیرا عسل 33٪ کالری کمتری نسبت به ساکارز و فروکتوز دانه ای دارد.

از طرف دیگر، با داشتن قدرت شیرین کنندگی اساساً کمتر (جنبه ای که در هر صورت می تواند با توجه به نوع عسل متفاوت باشد، حتی 30%)، تقریباً همه بیش از حد لازم اضافه می کنند و جایگزینی را بی معنی می کنند.

عسل شاه بلوط دارای بار و شاخص گلیسمی کمی کمتر از قند است، به همین دلیل است که استفاده از آن به وفور در رژیم غذایی برای مقابله با اضافه وزن، دیابت نوع 2 و هیپرتری گلیسیریدمی توصیه نمی شود. اگرچه تازه آن خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد، اما همچنان باید به عنوان یک ماده غذایی مفید برای پوسیدگی دندان در نظر گرفته شود.

تا آنجا که به مواد معدنی مربوط می شود، ارزش قابل توجهی وجود ندارد. کسی استدلال می کند که مقدار آهن قابل توجه است، اما مطمئناً با رایج ترین منابع تغذیه ای گوشت، ماهی، تخم مرغ قابل مقایسه نیست.

غلظت مناسب برخی از ویتامین های گروه B و ویتامین C؛ با این حال لازم است به یاد داشته باشید که مولکول‌های حساس به حرارت، مانند اسید اسکوربیک ویتامین C، تحت تأثیر منفی هرگونه پاستوریزاسیون اغلب برای بازاریابی ضروری هستند قرار می‌گیرند.