ملاس یا همان رب انار را به طور سنتی با کم کردن آب انار درست می کنند، اما در برخی مناطق کمی شکر و آبلیمو نیز به آن اضافه می شود.
افزودن این دو ماده به مقابله با اسیدیته طبیعی میوه و حفظ بیشتر محصول کمک می کند. وجود لیمو به شربت شاداب تر و رنگ قهوه ای کمتری می دهد.
در یزد برای تهیه رب انار یزد کمی شکر می ریزند که به غلیظ شدن سریع رب انار کمک می کند.
ملاس و یا ر ب انار یا انار محصولی است که در کشورهای خاورمیانه قوام متراکم و رنگ قهوهای آن نشاندهنده وینکوتو انجیر یا انجیر پخته است که ما در ایتالیا تولید میکنیم.
برخلاف محصولات اخیر، ملاس انار طعم ترش دارد زیرا قند موجود در انار کمتر از قند موجود در انگور و انجیر است.
می توان از رب انار برای غنی سازی غذاهای گوشتی و غیره استفاده کرد، در کشورهای عربی برای ایجاد حسی اسیدی به غذاها استفاده می شود، همانطور که ما از سرکه بالزامیک استفاده می کنیم. عالی است، پس، Frبرای غنی سازی سالاد، سس توت فرنگی را نیز امتحان کنید.
مصرف رب انار از این موارد جلوگیری می کند:
ژنوم ها تکرار این خطاها باعث آپوپتوز یا مرگ سلولی می شود که هر چه این تظاهرات بیشتر باشد، پیری بافت های پوست چروک، از دست دادن قابلیت ارتجاعی، لکه های پوست، چشم ها آب مروارید، دژنراسیون ماکولا تسریع می شود.
مغز آلزایمر، انحطاط مغز، آرتریت و تحلیل عضلانی، زیرا سلولهای طبیعی انسان تعداد محدودی تکرار دارند و در نهایت وارد حالت غیرقابل تقسیم میشوند که پیری تکرارپذیر نامیده میشود.
به ویژه، انحطاط بافتهایی که رگهای خونی را تشکیل میدهند، میتواند منجر به تصلب شرایین، تصلب شرایین، سخت شدن بافت یا اسکلروز دیواره شریانی شود که با افزایش سن ظاهر میشود، در نتیجه تجمع بافت همبند فیبری که به آن آسیب میرساند.
جزء الاستیک شکل خاصی از این اختلال آترواسکلروز است که با التهاب مزمن عروق بزرگ و متوسط مشخص می شود که به دلیل عوامل خطرزای قلبی عروقی مانند سیگار کشیدن، کلسترول خون بالا، دیابت، فشار خون بالا، چاقی رخ می دهد.