چگونه در رژیم غذایی از شیرینی قندی لذت ببریم؟ آیا تا به حال در مورد اصطلاح “شیرین متنفر” شنیده اید؟ نه واقعا، درست است؟
سخت است که عاشق آب نبات، پودینگ و بستنی نشویم. در حالی که شیرینیها به خاطر طعمهای دلپذیرشان محبوب هستند، اما به دلیل ناسالم بودن بدنام هستند.
اما حقیقت اینجاست شیرینی ها فواید سلامتی نیز دارند. ممکن است تعجب کنید چه مزایایی دارد؟ خوب بیایید بفهمیم. شیرینی دوست دارید؟
روزهایی که احساس ضعف می کنید چه می کنید؟ وقتی انرژی لازم برای انجام کارهای روزانه خود را ندارید؟ در چنین مواقعی معمولاً به سراغ یک فنجان قهوه یا چای پررنگ می رویم.
اما آیا میدانستید که شیرینیها میتوانند انتخاب اصلی شما در هنگام ناراحتی باشند؟ بله شما آن را درست خواندید!
دونات و قهوه تازه روی میز چوبی گلوکز منبع اصلی سوخت بدن است که از تجزیه قند به دست می آید. ساکارز شکر معمولی از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده است.
بدن این مولکول ها را تجزیه می کند و گلوکز به سلول ها منتقل می شود و به انرژی تبدیل می شود. بدون گلوکز، استقامت لازم برای انجام فعالیت های روزانه را نخواهیم داشت.
بنابراین در روزهایی که میخواهید انرژی خود را افزایش دهید، به دنبال یک کیک کوچک خوشمزه یا یک تخته شکلات نباشید!شکری که از شیرینی ها دریافت می کنید می تواند فراتر از افزایش ناگهانی انرژی مورد استفاده قرار گیرد. بدن شما انرژی را یکجا مصرف نمی کند.
در مقادیر کم استفاده می کند. به عنوان مثال هنگامی که بدن شما بخش خاصی از انرژی را مصرف کرد، بقیه آن در بدن شما ذخیره می شود.
این فرآیند گلیکوژنز نامیده می شود. جنبه ستودنی این فرآیند این است که به بدن شما اجازه می دهد تا برای مدت طولانی بدون غذا خوردن کار کند.