سیب سبز قند کمی دارد و فیبر بیشتری نسبت به آنچه بیشتر مردم فکر می کنند دارند.
آنها همچنین منبع عالی ویتامین C هستند و به عنوان یک غذای کم گلیسمی در نظر گرفته می شوند آنها می توانند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کنند.
در حالت ایده آل، یک سیب سبز در روز بخورید با این حال، از لایه برداری پوست خودداری کنید زیرا مغذی ترین قسمت میوه است.
برای جلوگیری از افزایش قند خون، فقط سیب درختی سبز های متوسط بخورید.
همچنین می توانید میوه های کم قند مانند اسفناج و سیب سبز را برای تهیه اسموتی تهیه کنید.
شاخص گلیسمی عددی است که نشان می دهد یک ماده غذایی باید چه مقدار قند داشته باشد تا باعث افزایش قند خون شود.
فیبر موجود در سیب ممکن است به کاهش جذب قند کمک کند این به کنترل سطح قند خون کمک می کند.
یک سیب سبز فرانسوی با اندازه متوسط حدود 25 گرم کربوهیدرات دارد که حدود 19 گرم شکر است.
بیشتر قند موجود در سیب از فروکتوز طبیعی است که نوعی قند است این با قندهای تصفیه شده موجود در غذاهای فرآوری شده متفاوت است.
یک بررسی منتشر شده در سال 2017 نشان داد که جایگزینی قند با فروکتوز منجر به کاهش انسولین و قند کمتر در جریان خون بعد از غذا می شود.
یک سیب با اندازه متوسط حدود 4 گرم فیبر دارد که می تواند به کاهش جذب قند کمک کند.
سیب سبز قند و کربوهیدرات کمی دارد و فیبر، پروتئین، پتاسیم، آهن و ویتامین K فراوانی دارد، که باعث میشود با کمی تفاوت، انواع سالمتری داشته باشند.
تنها تفاوت عمده در رژیم غذایی تفاوت ویتامین A است، ویتامین A در سیب سبز تقریبا دو برابر سیب قرمز است.
اگر دیابتی هستید، ممکن است بخواهید از سیب های قرمز اجتناب کنید و به جای آن به سراغ سیب های سبز بروید.
به گفته متخصصان سلامت، سیب سبز تهران سرشار از مواد مغذی است که رنگدانه های آنتی اکسیدانی بیشتری دارند.
شاخص گلیسمی امتیازی است که نشان می دهد چه تعداد مواد غذایی بدون قند و تصفیه شده احتمالاً باعث افزایش سطح قند خون می شوند.
- منابع:
- تبلیغات: