عسل کوهی کردستان که در نیمه شب تغییر رنگ می دهد

یک آمریکایی به طور متوسط تقریباً 152 پوند شکر تصفیه شده در یک سال مصرف می کند. این برابر است با 3 پوند شکر مصرف شده در یک هفته!

یا 13 قاشق غذاخوری در روز که تقریباً دو برابر حد توصیه شده است! این علاوه بر 42 پوند شربت ذرت با فروکتوز بالا است که به صورت سالانه مصرف می شود.

پس چرا در مقایسه یک انسان متوسط تنها حدود 1.3 پوند عسل کوهی کردستان در سال مصرف می کند؟ به خصوص زمانی که طبق تحقیقات اگر مصرف شکر تصفیه شده را حذف کنید و به جای آن از عسل خام خالص استفاده کنید، فواید سلامتی می تواند نجومی باشد!

هنگامی که افراد 10 تا 20 درصد کالری را به عنوان قند (یا بیشتر) می خورند این می تواند به یک مشکل بزرگ تبدیل شود و به کمبود مواد مغذی کمک کند.

عسل

برخی از عوارض جانبی ناسالم مصرف بیش از حد قند می تواند شامل بیماری کبد چرب، سندرم متابولیک و دیابت باشد. شکر برای دندان ها نیز بسیار مضر است زیرا انرژی قابل هضم را برای باکتری های بد دهان فراهم می کند.

به خودی خود حاوی:

بدون مواد مغذی
بدون پروتئین
بدون چربی های سالم
بدون آنزیم

پس عسل خام دقیقا چیست؟ این یک شیرین کننده خالص، فیلتر نشده و پاستوریزه نشده است که توسط زنبورهای عسل از شهد گل ها ساخته می شود.

بیشتر عسلی که امروزه مصرف می شود، عسل فرآوری شده ای است که از زمان جمع آوری از کندو حرارت داده و فیلتر شده و گرده، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عسل خام را از بین می برد و از بین می برد.

برخلاف عسل فرآوری شده، عسل خام ارزش غذایی باورنکردنی و قدرت سلامتی خود را از دست نمی دهد. این می تواند به همه چیز کمک کند از کم انرژی گرفته تا مشکلات خواب و آلرژی های فصلی. بیایید در مورد برخی از فواید سلامتی عسل خام صحبت کنیم.

شماره یک در لیست ما این است که با جایگزینی شکر با عسل می توان به کاهش وزن کمک کرد از اضافه وزن جلوگیری کرد و همچنین می تواند به کاهش قند خون کمک کند، همانطور که توسط یک مطالعه انجام شده توسط دانشگاه ایالتی سن دیگو ارائه شده است.

بر اساس مطالعه دیگری که توسط دانشگاه وایومینگ انجام شده است، عسل خام هورمون هایی را فعال می کند که به سرکوب اشتها کمک می کنند.